INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vážení klienti,
sdělujeme Vám, že zpracováváme osobní údaje v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů („GDPR“) a dalšími právními předpisy.
Správcem osobních údajů je: GANEA spol. s r.o., Nové Údolí 69 Stožec, PSČ 384 44

Kontaktní údaje na osobu odpovědnou za ochranu osobních údajů jsou: info@noveudoli.cz tel. +420 388 335 222, +420 607 392 781
Zpracováváme osobní údaje, které předáváte na recepci jak při ubytování pro zápis do Knihy hostů, tak při rezervacích (elektronických, telefonických i osobních). Jde o jméno, příjmení, datum narození, státní občanství, číslo dokladu totožnosti. Údaje jsou evidovány v informačním systému hotelu po dobu Vašeho pobytu.
Účetní a daňové doklady, kterými poskytnuté služby vyúčtováváme, obsahují též osobní údaje. Jde o titul, jméno, příjmení, datum narození, bydliště, sídlo, IČ, DIČ. Doklady uchováváme pouze pro účely splnění povinností stanovených relevantními účetními a daňovými právními předpisy, po dobu uloženou těmito předpisy.
Osobní údaje bude Správce zpracovávat manuálně i automatizovaně přímo prostřednictvím svých k tomu pověřených zaměstnanců a dále prostřednictvím zpracovatelů pověřených Správcem na základě smluv o zpracování osobních údajů.
Seznam subjektů/kategorií příjemců, kterým můžou být osobní údaje subjektu údajů zpřístupněny: Cizinecká policie, Obecní úřad, Finanční úřad.
Osobní údaje bude Správce zpracovávat po dobu dle zákonných požadavků.
Správce nemá úmysl poskytovat osobní údaje do třetích zemí.

SOUHLAS SE ZPRACOVNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Subjekt údajů (host, objednatel, apod.) poskytuje správci osobních údajů souhlas ke zpracování osobních údajů získaných přímo od subjektu údajů či z rezervačních systémů k následujícím účelům :
a) za účelem rezervování a zajištění pobytu identifikační údaje v hotelu nad rámec povinných identifikačních údajů též telefonní kontakt a emailovou adresu, které budou uloženy v informačním systému správce a zpracovávány pouze správcem po dobu 10 let ode dne udělení souhlasu
b) za účelem nabídky a pořádání akcí správce, marketingu, zařazení do věrnostního programu jméno, příjmení, telefonní kontakt a emailovou adresu, které budou uloženy v informačním systému správce a zpracovávány pouze správcem po dobu 10 let ode dne udělení souhlasu
Poučení subjektu údajů:
Subjekt údajů má právo udělený souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce informaci o tom, jaké osobní údaje jsou o něm zpracovány, přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování.
Domnívá-li se subjekt údajů, že dochází k neoprávněnému zpracování jeho osobních údajů, může se obrátit se stížností Správce, pokud mu ten nevyhoví pak na dozorový orgán, kterým je pro území České republiky Úřad pro ochranu osobních údajů.
Podrobné informace lze nalézt na webu Úřadu pro ochranu osobních údajů zde: https://www.uoou.cz/gdpr-obecne-narizeni/ds-3938/p1=3938

Ve Stožci 1.5.2018

              GDPR



Informace o zpracování osobních údajů

 

KONTAKTUJTE NÁS


tel.: +420 388 335 222
tel.: +420 607 392 781
info@noveudoli.cz